ADD :)

Sunday, 25 September 2011

PENGALAMAN BERADA DI UKM


ALHAMDULILLAH
DAH NAK MASUK SEBULAN BERADA DI UKM KL

7 SEPT 2011 : Menjejakkan kaki di KOLEJ TUN SYED NASIR
(penempatan pelajar tahun1 ukm kampus kl)
rase agak teruja jugak sebab baru masuk uni. heeee
dah la danys datang awal. dalam pkol 7.30pg dah sampai kolej.
xbole daftar pon sebab pendaftaran start pkol9 pg. saba jela menunggu kat luar = ='
lepas semua settle, teros pergi cari bilik (c220)
hahaha. naseb baek bkan tingkat4
tengok la bilik yang serba hijau ney :))
kalau nak tau blok c semua barang2 kat bilik ney serba baruu
so, UNTUNGLAAA danys.
heeee


 danys yang pilih sendiri :))
langsir pn dapat colour ijau. weee


almari baru 

7-10 SEPT 2011: Selama 4hari, kami pelajar tahun1 sebok dengan aktiviti minggu mesra pelajar
akak2 n abang2 pc cakap untung kitorang tahun ney sebab xyah pergi orentasi kat bangi
kalau pergi kat bangi tu 
lagi huru-hara kat sane, agaknye tak sempat nak mandi
sebab aktiviti sangat padat kat bangi. banyak fakulti laen kat sane
kalau kat kolej tun syed nasir (ktsn) ney
akak2 n abang2 pc jage jage kitorang elok2
thanx to akak2 n abang2 pc :))
dalam mase 4hari tu, kitorang dapat rumah sukan masing2
danys rumah MERAH
agak sdey sebab xdapat rumah ijau :((
tapi xkesa la ape2 rumah sukan pon.


baju ktsn tahun ney :))


12 SEPT 2011: Kuliah dah bermula
hari 1st kuliah lecturer explain siket2 pasal ape yang bakal kite blaja
sem1 ney. kitorang banyak blaja pasal anatomy jee
introduction anatomy n physiology, anatomical terminology, cell and its ultrastucture, body fluid and electrolyte
fuhhhh. dalam mase 1hari jee ktorang blaja semua tuu
pfof hawa, dr. yanti n dr. satirah yang aja ktorang 
agak tough subjek anatomy ney
ape bole buad
study jelaaa :))


19 SEPT 2011: Ade orentasi dengan senior2 physiotherapy
hari tu jugak ade celebrate hari raye dengan senior2 year2,3 n 4
bole dikatekan meriah jugak aktiviti mase orentasi tersebut.
persembahan bdak2 tahun1 (danys la kan)
ingat2 gambar, 
buad roda daripada surat khabar yang boleh semua orang naek (aktiviti ney paling best)
heee

kami pelajar tahun1, ade 18 orang jee

giler gempak kene buad roda, naek ramai2 

 semangat akak2 ney

 jom makan


kad tulisan tangan


22 sept 2011: Danys terlibat dengan aktiviti pesta konvo ke-39
kene jage booth physiotherapy :))
kitorang ajar orang yang datang cara bernafas dengan betol
n then bagi dorang try sprirometer n triflometer
sedut alat tu, bukan hembus taww.
semua yang datang confused sebab dorang ingatkan kene hembus. hahaha.
macam2 gelagat.
sempat lah jugak amek2 gamba hari tu
yang jage booth 2orang je dalam 1mase
danys n syikin in charge hari tu

 danys pegang spirometer. kecik je alat tu

bertugas bersame syikin :)


24 SEPT 2011: Hari sukan antara kolej
kalau nak tau kolej ktorang la paling gempak
KOLEJ TUN SYED NASIR
mmmm. 
gerun kolej laen sebab semua budak2 tahun1 ktsn turun court
penoh court dengan bdak ktsn. HAHAHA
:)))



ITU JE KOT YANG DANYS NAK KONGSIKAN :)
HEEE.

SEKIAN


3 comments:

  1. aku dapat rumah hijau padahal aku suka merah..-_-

    ReplyDelete
  2. xpe2. rumah ijau nak kau.
    kau kan jd comander. hihi ^^

    ReplyDelete
  3. https://drive.google.com/file/d/0B6ut4qmVOTGWMkJvbFpZejBQZWM/view?usp=drivesdk

    Web: almawaddah.info

    Salam


    Kepada:

     

    Redaksi, rektor dan para akademik


    Per: Beberapa Hadis Sahih Bukhari dan Muslim yang Disembunyikan


    Bagi tujuan kajian dan renungan. Diambil dari web: almawaddah. info

    Selamat hari raya, maaf zahir dan batin. 


    Daripada Pencinta Islam rahmatan lil Alamin wa afwan

    ReplyDelete

Silalah comment :)